Testépítők napi szintem mennyi időt edzenek, és melyik napszakban? Többi lentˇˇˇˇˇ
Figyelt kérdés
heti hányszor edzenek és mennyit naponta? Mert énis neki akarok állni koxolni (Tudom hogy milyen a kox, senki ne írjon hülyeségeket, hogy ennyire károsít meg az a mellékhatása stb.. kíméljetek ezektől a válaszoktól, köszönöm.) Heti 4 alkalommal, napi 1 órát edzek, az úgy jó lenne? Mert tudtommal a koxra jobban/többet kell rádolgozni..?2013. ápr. 20. 16:11
1/4 Osynho válasza:
Engem különösképpen nem érdekel, hogy mit csinálsz a testeddel, inkább az érdekelne, hogy mi a célod a koxolással?
Nem az idő számít, hanem a minőség. Heti 4x1 órában elég jól meg lehet edzeni minden izmot.
2/4 anonim válasza:
Koxra rádolgozni?:) Mint a tésztára? Nem a kox fog növekedni(jobb esetben) hanem első sorban az izmaid, ha szar a kox akkor meg annyi vizet megköt hogy egy úszómedencét feltölthetsz vele.
Milyen "koxot" használsz?
Van egyéni tömegnövelő étrended, edzésterved is mellé?:))
3/4 anonim válasza:
naturálan heti kétszer vagy háromszor egy órát edzek.
meg futás heti egy két alkalommal.
4/4 A kérdező kommentje:
40-50 db oxymethalont és 130 db stanazol
2013. ápr. 21. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!