Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítők napi szintem...

Testépítők napi szintem mennyi időt edzenek, és melyik napszakban? Többi lentˇˇˇˇˇ

Figyelt kérdés
heti hányszor edzenek és mennyit naponta? Mert énis neki akarok állni koxolni (Tudom hogy milyen a kox, senki ne írjon hülyeségeket, hogy ennyire károsít meg az a mellékhatása stb.. kíméljetek ezektől a válaszoktól, köszönöm.) Heti 4 alkalommal, napi 1 órát edzek, az úgy jó lenne? Mert tudtommal a koxra jobban/többet kell rádolgozni..?

#edzés #gyúrás #szteroid #Ťestépítés
2013. ápr. 20. 16:11
 1/4 Osynho ***** válasza:

Engem különösképpen nem érdekel, hogy mit csinálsz a testeddel, inkább az érdekelne, hogy mi a célod a koxolással?

Nem az idő számít, hanem a minőség. Heti 4x1 órában elég jól meg lehet edzeni minden izmot.

2013. ápr. 20. 16:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Koxra rádolgozni?:) Mint a tésztára? Nem a kox fog növekedni(jobb esetben) hanem első sorban az izmaid, ha szar a kox akkor meg annyi vizet megköt hogy egy úszómedencét feltölthetsz vele.

Milyen "koxot" használsz?

Van egyéni tömegnövelő étrended, edzésterved is mellé?:))

2013. ápr. 20. 17:16
 3/4 anonim ***** válasza:

naturálan heti kétszer vagy háromszor egy órát edzek.

meg futás heti egy két alkalommal.

2013. ápr. 20. 17:38
 4/4 A kérdező kommentje:
40-50 db oxymethalont és 130 db stanazol
2013. ápr. 21. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!