Heti 3 kondi elég? Mell-bicepsz hát -tricepsz váll-láb
Sok kérdést merít ki ez a kondi dolog...
Ha csak jól akarsz kinézni, akkor heti 3 intenzív edzés elég...
Ha nyers erőt, állóképességet, illetve szálkás alkatot heti 5-6 napot kemény edzéssel kell tölteni.
Ha csak jól akarsz kinézni akkor mard a fentebb említett dolog. Mielött jönne a sok kondis ember, addigra szeretném közölni, hogy pl egy boxoló, aki napi 2-3 órát edz és heti 5 alkalommal, sokkal nagyob fizikummal rendelkezik, és nagyobb nyers erővel, mint a kondis jól kinézi duzzadó izmos kondisok. Tapasztalat és észrevételek ezt bizonyítják.
Visszatérve heti 3 kondi elég!
Esetleg 4 1. mell-hát, 2. bicepsz tricepsz,3. láb, 4. váll (6-7 széria)
A hast én mindennap ajánlanám, a has bírja az edzést.
Ha nem értesz hozzá, akkor nem kell osztani az észt. Eleve sokan az izomméret miatt edzenek, így pont a kutyát sem érdekli, hogy egy boxolónak nagyobb az állóképessége. Nem ez a cél testépítésnél.
Másik hülyeség amit írtál, hogy ha 4 napos edzésről beszélünk, akkor ne legyen már két nagy izomcsoport egy edzésen: mell-hát.
Harmadik baromság, amit sikerült leírnod, hogy minden nap hasazzon. 4. baromság, hogy a szálkás alkatot, formát pont nem az határozza meg, hogy hány napra bontod az edzést. Ez genetika + étrend leginkább.
Szóval nem kéne beleszólni, ha nem értesz hozzá!
Hát komám, amíg nem csinálod, sajnállak.
Láttál már kemény katonai kiképzést?:)
Napi 2-3 óra alvás, 21 órás igénybevétel, kiseb pihenőkkel.
Mégis ránézel azt irigykedsz.
Ha már ennyire le baromozol, akkor elsőnek ne szedj fehérjét, és semmi tömegnövelőt, aztán szóljá.
Eleve ott a probléma hogy mindenki a méretekre megy, aztán pofára esik egy kis szaros szálkás gyerek nagyobbat üt :):)
Voltam katona kisgyerek. 42 éves vagyok, 27 éve edzem folyamatosan. Kicsit többet értek hozzá elhiheted.
És kibeszélt itt verekedésről? A kondizás nem arról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!