Edzés utána kreatint bele keverketem a : 50grammfehérje + 40g szőlőcukor. Turmixa? Vagy külön később igyam meg a 10 grammot. Ti hogy szoktátok inni? Mert olvastam hogy fehérjével nem jó?
Szőlőcukor = kaki, hogy miért is?
Szerintem azt se tudod miért kell edzés utáni turmixba szénhidrát! Akkor edd a szőlőcukrot ha lyukas fogakat és cukorbetegséget akarsz.....! 35-40g szénhidrát kell edzés után.. tömegnövelőkbe meg azért látod mert azok gagyi tömegnövelők, olcsó térfogatnövelésnek használják és a tudatlanok el is hiszik, hogy ez jó. Szerintem használj valami olcsó edzés után gyors felszívódású szénhidrátot, ami komplexebb pl: CarbFast, Carbo-X ha tele vagy akkor VitarGo.
Ez annyira kell, hogy izmaidnak a leggyorsabban energiát szolgáltass azaz a glikogénraktárakat töltsd fel!
Szőlőcukrot hagyd meg a buta embereknek!
19.34 davvv11-nek
A Carboxnak a fele dextróz(szőlőcukor) a másik fele Maltodextrin, és egy kis százalékban Vitargo..
Visszakérdeznék mennyivel másabb az abban lévő cukor?
Másik példa: Gain Fast >> "csak" 77 g cukor van bent... És azért azt az UNIVERSAL gyártja, nem gagyi.
CarboX = Dextrose, Maltodextrin, Fructose, Ribose, Vitargo
szerintem nem ugyan az mint a sima dextróz azért kicsit komplexebb.
Gain Fast inkább alacsony vagy középkategóriásnak tömegnövelőnek mondanám, de megnézel pl: Up Your MASS
az nincs telebaszva szőlő- és gyümölcscukorral.
Igazából lehet vitatkozni kinek mi a jó de szerintem ez csak a pénztárca függő, ha van pénzed minőségit veszel ha kisebb a költségvetésed akkor pedig valami "gagyibbat" nem minőségi terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!