Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Az úgy jó hogy edzés után a...

Az úgy jó hogy edzés után a rizst eszem meg először és utána iszom a turmixot? a rizs az 100g a turmixban pedig van 80g szőlőcukor+25g fehérje.

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 14:08
 1/3 A kérdező kommentje:

25 g fehérjét azért gondoltam mert az tovább elég és mire elfogy addigra tudnék megint venni.

de lehetne 50g fehérje is csak az sokkal előbb elfogy és akkor nem biztos hogy egyből tudnék venni.

mit javasoltok 25g vagy 50g fehérjét vigyek be a 150g ch mellé?

ha jön fel zsír egy kicsi zsír az se nagy baj mert most elég szálkás vagyok.

2011. febr. 10. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:

A turmixot idd hamarabb, mivel az gyorsabban szívódik fel. Rá 10-15 percre meg kaja:)

De mehet egyből is...turmix függő hogy mennyire telíti a gyomrod.

2011. febr. 10. 15:00
 3/3 bix ***** válasza:

turmixot előbb szerintem is a rizs is gyorsan szívódik viszonylag de szőlőcukor gyorsabb.

az meg hogy 25 vagy 50 gramm fehérjét egyél az megint egy érdekes kérdés. egész nap testsúly kilónként 2 gramm fehérje kéne lecsússzon szilárd táp+ tápkieg formájában, tömegelésnél mehet akár a 2.5 3 is ha nem vagy hízékony. edzés intenzitástól is függ, ha durva az edzés és olyan 1.5 óra körül megy akkor jó a 80g szőlő, majd meglátod hogy zsírosodsz, ha elkezded akkor érdemes visszavenni kicsit.

hogy most neked a napi kajádba a 25 vagy az 50 gramm a jobb azt neked kell tudni, ha 25 öt szedsz akkor a különbözetet (kb 120 gramm csirke) azt másképp kell bevinned (pl este egy 250 grammos túró lefekvés előtt, amit én tolok abban van 12,5 gramm 100 grammonként, és a túró lassú felszívódású, azaz estére ideális)

2011. febr. 10. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!