Étrend kérdés? (testépítés)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy eddig (mielőtt elkezdtem testépíteni) a kilokalóriákat számoltam a makrotápanyagok helyett. Sikerült kikísérletezem, hogy az 57 kilómmal 2350-2450 kcalnál tudtam tartani a súlyomat. Tudnátok segíteni, hogy kb milyen arányokban osszam fel ezt az energiamennyiséget? (tudom hogy testsúly kilogramm szerint kellene számolni) A ch bevitel pontos megállapítása miatt kérdezem. Köszönöm a válaszokat2013. márc. 24. 15:12
1/4 anonim válasza:
Vonj ki 2 vagy 2,5 * 4* testsúlykilogramm -ot
Mert ennyi fehérjét kell egyél
Majd vonj ki 1 * 9* testsulykilogramm-ot
Mert ennyi zsírt kell bevigyél
A maradékot beviheted akárhonnan de célszerű szénhidrátforrásokból hogy jól menjen az edzés
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ kb olyan 5,5 ttkg ch maradt. Még egy kérdést ha megengedsz: a telített-telítetlen zsírarány milyen legyen 1:2 megfelel?
2013. márc. 24. 15:57
3/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Viszont arra figyelj hogy minden ételbe van fehérje ch és zsír és ugy kell számolni ezzel
4/4 A kérdező kommentje:
okés ügyelni fogok rá. Köszööm mégegyszer a hesznos választ!
2013. márc. 24. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!