3 napos edzéstervet Ti hogy osztanátok fel? Melyik ap mit edzenétek? (kondi)
Első nap : Mell tricepsz
Második nap : Váll csukja Has
Harmadik nap: Hát Bicepsz
ez szerintem egy kezdőnek tökéletes ha gondolod próbáld ki aztán ha kevés akk tehetnél hozzá egy láb napot is + még annyi hogy bicepsz után egy alkar én 4 naposba csinálom az első 2 nap ugyanez a harmadik nekem egy sima hát negyedik nap pedig egy bicepsz láb 3 éve csinálom kisebb eltérésekkel nekem bejött és én szeretem
Innen válassz egyet. Láb napot semmiképp se hagyd ki! (nem is értem, hogy lehet ilyent javasolni). Akkor már lehet teljes test programot próbálnám ki. Heti 1 teljes intenzitás, 2 pedig valamivel kisebb súlyokkal
Leginkább sehogy. A régebbi időkben alapvető erőnléti kritérium volt a saját testsúllyal való szériázás fekve nyomásban, guggolást, esetleg elemelést pedig jóval nagyobb
súllyal kellett teljesíteni. Alapgyakorlatokat kell végezni heti háromszor, és meg kell erősödni. A bontott edzés egy propaganda, a kétezres évek után szorította ki a teljes testes munkát, mint kényelmi megoldás. Ez távolról sem ideális, főleg ha az edzéstervben nincsenek átfedések, az izomzat közepes súlyokkal jóval rövidebb idő alatt regenerálódik, mint egy hét. Így ha a megterhelés még könnyebb, mint pl. valaki húszasával tud fekvőtámaszokat végezni, naponta ismételhető.
Végezz alapgyakorlatokat heti 2-3-szor: guggolás, elemelés, evezések, húzódzkodás, fekve nyomás, fej fölé nyomás, vádli és hasmunka, és menj haza! Értelemszerűen nem lehet minden edzés nehéz, mert így elakadsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!