Az baj, ha kicsit több fehérjét vettem magamhoz?
80 kg vagyok közel, whey c-6-ot használok.
Azt hallottam, hogy a shakerbe 2 proteines kanál protein és egy dextróz mehet bele.
Na már most, a whey c-6-ban 30 g ban van 25 g fehérje.
2őt raktam bele, tehát 50 g protein van a 60 g porban. Sőt nem is 60, mert a mérőkanál 30-as sávja nem a kanál tetejét jelenti, hanem annál lejjebb van.
Ha ugye számolunk, edzés után testtömegkg-ként 0,5 g protein kell. Tehát a fenn leirt 50 g a 100 kg-osoknak szól.
Többlet fehérjét vittem be. Ez károsíthatja, károsította a vesémet pl, vagy valami mást. (olyan 5-7 alkalommal mértem túl, most már egy 30 as és egy 20-as kanálsávos protein tolok be, a dextrózt meg 30as sávon túl nem engedem túllépni, vízszintes a vonallal .)
Tömegnövelésen vagyok.
ez annyi fehérje , mintha megettél volna egymás után 2 csirkemellet
vagy 10 tojást
Megnyugodhatsz, nem ittál több proteint. Ha pedig ittál az nem lesz pazarlás. A vesédet esetleg akkor lehet veszélyben, ha mondjuk napi 600g protein innál meg.
Érdekes az esetleges túlzott cukorbeviteltől nem félsz?!?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!