Szerintetek jó az elképzelésem? (Testépítés)
Szóval nem rég kezdtem el edzeni konditeremben kb egy hónapja, ezelőtt otthon csináltam saját testsúlyos gyakorlatokat. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha beruháznék kézi súlyzókra és akkor itthon is gyakorlatilag tökéletes edzést tudnék csinálni. Húzódzkodni, tolódzkodni tudok.
Kézi súlyzókkal a következőket tenném:
Mell
Fekvenyomást ugye egykezes súlyzókkal is lehet csinálni + tárogatás + áthúzás
Bicepsz
koncentráltan + állva v. ülve + húzódzkodás (esetleg egy szék támlájából scott pad szerűen)
Tricepsz:
Tricepsz nyújtás fej fölött + fekve egykezesen + lórugás + tolódzkodás
Has:
hasprés + hasprés törzsfordítás + lábemelés
Alkar:
csuklóbehúzás + csuklófelhúzás + kalapács
Váll:
vállból nyomás + oldalemelés + arnold nyomás
Hirtelen így ennyi jut eszembe tudom lábat kihagytam de arra guggolás lábemelés meg vádli.
Mi a véleményetek erről? Jó lesz ez így?
Ha már fekvenyomást tudsz menni,akkor ahhoz pad is kell!Ha van pad akkor egy rúdat vehetnél még + tárcsákat! :)
Így sokkal több mindent tudsz csinálni....pl.felhúzás , evezés !Elég jók az elképzeléseid !
Jó lessz így haver!Jó hozzáálásod van ! :)
első: köszi, de fekvenyomáshoz miért kell feltétlenül pad? az egykezesekhez egyébként veszek több fajta tárcsát is
második: ha azt nézzük hogy kondiba mit csinálok ott se csinálok sokkal többet max még egy kis csigát beiktatok, de például az állva kétkezes bicepszhajlítás az szinte ugyanaz egykezessel is... de három havi bérlet árából megveszem a súlyzókat és kész :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!