Melyik szívódik fel lassabban? A tejfehérje koncentrátum vagy a zsírszegény sajt?
Tehát a tejfehérje és a zsírszegény sajt a kérdés, az érdekelne melyik lassabb.
A tejfehérjében 80% a kazein és 20% a tejsavó
a sajtban nem tudom milyen ez az arány, de az szilárd..
a fehérje koncentrátum alatt gondolom tejsavót értesz nem pedig tápkiegekt írtad le így.
a tejsavó koncentrátum a gyorsabb.
Nem, a tejfehérje koncentrátum alatt tejfehérje koncentrátumot értek:)nem tejsavó hanem TEJ
Hasonló a scitec milk delitje is:
DE ITT MOST CSAK tejfehérjéről beszélek nem kevertről ilyenről: a wheyprotein tejfehérje koncentrátuma:
leírtam milyen arány található a tejfehérjében
20% tejsavó és
80% kazein
tehát ez vagy a sajt a lassabb, szerintem a sajt mert az szilárd, jó lenne arról is tudni egy százalékos arányt
a sajt elvileg ugyan az az arány mivel a sajt is tejből van.
tejfehérje arány 20/80 jól írtad,a sajt is annyi lesz.
a gondolat meneted is jó mert a koncentrált tápkieg gyorsabban emészthető mint a sajt.
tehát én biztos vagyok benne hogy a tejfehérje tápkieg gyorsabban a véráramba jut mit ha zsírszegény sajtot ennél.
Köszönöm a válaszokat akkor jól okoskodtam ki:)
Már fel sem teszem azt a kérdést, hogy akkor este lefekvés előtt vajon a zsírszegény sajt vagy micelláris kazein a jobb(lassabb)??? :D
Szerintetek?
....estefelé délután sajt,
éjszakára pedig szerintem szilárdsága és zsírtartalma miatt a sima túró a legjobb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!