Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen felsőtest mennyi idő?

Egy ilyen felsőtest mennyi idő?

Figyelt kérdés

Jól gondolom hogy egy ilyen testet normális edzéssel kb 2 év alatt lehet elérni?

Itt a kép: [link]

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 7. 03:46
 1/10 anonim válasza:
0%
2 év?? Én ha bedurvulok 3-4 hónap alatt összehozom semmilyen étrendkiegészítő cucc szedése nélkül. Ha hamar szeretnél ilyet, akkor csak kitartás és elszántság kell. Nagyon sok... Na meg megfelelő edzésmódszer.
2013. febr. 7. 03:58
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Igen elérhető genetikától,étrendtől, edzéstől függően.
2013. febr. 7. 05:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Függvénye ennek:

genetika

szilárd étkezés,

edzés intenzitás

napi megterheltség,

esetleges tápkiegek.

2013. febr. 7. 05:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Persze ha valaki koxol akkor rövidebb idő alat, de a mellékhatások miatt nem érdemes.
2013. febr. 7. 05:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyébként ez a pali úgy néz ki, mintha nem lenne benne víz. Na jó, ez erős túlzás, de nagyon száraz. Szerintem tuti van ott vízhajtó is.
2013. febr. 7. 08:12
 6/10 aikiboxer ***** válasza:
#1: Én nem vagyok testgyurmász, de azért a 3-4 hónap kicsit túlzásnak hangzik. Ha ilyen egyszerű lenne, csupa izmos ember mászkálna az utcán.
2013. febr. 7. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
48%
Így van, senki nem lesz ilyen pár hónap alatt.
2013. febr. 7. 11:00
 8/10 anonim ***** válasza:

a sorozat szerint a csóka 5 évet volt azon a lakatlan szigeten és gettógyúrmázott:DDDD

uh 5 év.

2013. febr. 7. 18:17
 9/10 anonim válasza:
gyerekek ne vicceljünk már...ez nem is annyira izmos, simán megvan 4 hónap alatt -.-
2013. febr. 8. 03:30
 10/10 anonim ***** válasza:
66%

Tolj már magadról egy képet légyszi, hogy mire vagy itt ilyen magabiztos nagyarc. Mert hulyeséget bárki tud látatlanban nyomni.

Vagy írj két hetet, hogy annyi is elég, ha már baromságot akarsz állítani. Az is kb ennyire lenne hihető és durvábban hangzana. :)

2013. febr. 8. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!