Az a bizonyos V felső test?!
Összeállítanátok nekem egy edzés tervet amivel elérhetem?
(Teljesen kezdő vagyok eddig néha eljártam edzeni, de komolyabbra akarom venni a témát)Gondolkodtam ebben is : [link]
A mass 20-at felejtsd el, az egy cukorkupac!!
Kezdőknek heti 3 napos teljes testes edzés kell 2 hónapig:
Majd végezhetsz utána 1-2 hónap un. A-B-A, B-A-B edzést:
Utána válthatsz heti 3-4 napos osztott edzésre, ahol már heti egyszer dolgoztatunk meg egy izomcsoportot, de akkor keményen és több gyakorlattal.
De ezek csak minta edzéstervek, tehetsz be más gyakorlatokat is, sőt, hetente érdemes mindig valamit változtatni.
Tömegnövelő étrend: legyen napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch). Ezekből az alapanyagokból kellene nagyrészt összerakni:
fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, marha, hal), tojás, sovány túró, protein tápkieg.
ch:zabpehely, rizs, krumpli, teljes kiőrlésű tészta, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség
zsír: omega3, lenmagolaj.
mintaétrendek: [link]
A legjobb megoldás egy tejsavóprotein + ehhez gyors szénhidrát (dextróz, maltodextrin, vitargo, Carbo X, Supercarb fast, stb) edzés utánra. Így te tudod szabályozni az arányokat és a reggeli zabpehelyhez is tisztán (gyors ch nélkül) tudod tenni a proteint.
Ha mégis tömegnövelőt szeretnél, akkor olyat válassz, amiben legalább 30% a fehérjetartalom. Pl: Scitec Volumass 35, HiTec HI-Anabol Gainer, VIP Delux- All-In-One , Pro Nutrition GFX8, Jumbo prof., Dymatize hi protein gainer, BSN true mass, Isomass extreme gainer, Gaspari real mass, stb..
takaroooooodjm mi ez a mass?:D:D:D
KOMOLYAN MINEK CSINÁLNAK ILYEN KIEGÉSZÍTŐK HOGY BEPALIZZÁK A SOK FA.SZKALAPOT??
4,5KILÓ 8EZER FORINT eleve már gyanús,a másik meg h cukorért képes vagy kiadni 8rongyot,zabpehely van olcsóbban is 200ft boltban te ezértfizetsz 8ezret,sima tejsavóprotein kell 80%os-de gondolom nem értesz most semit belőle..
Igen. Na ehhez tegyél edzés után 40g dextrózt.
De csak edzés után mehet mellé szőlőcukor.
Reggel pedig teheted a zabpehelyre a proteinedet.
Rendben köszönöm szépen a választ!
tegnap 20:17 Miért lenne mindegy?Inkább keresd meg a nyelvtan könyvedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!