Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit egyek hogy jól nézek ki?

Mit egyek hogy jól nézek ki?

Figyelt kérdés
sok helyen halottam/olvastam, hogy az étkezés kulcs fontosságú egy edzett férfinál! tehát mit egyek hogy jó felső testem legyen? (ne azt hogy fehérjéből ennyit meg annyit, hanem pl. Reggelire -- Ebédre --- Vacsorára) amugy 15 éves vagyok, 165cm magas, 57kg,

2013. jan. 28. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Reggelire zabpelyhet proteinnel, majd 2,5-3 óránként csirke-rizs-zöldség. Edzés után protein+ 40-50g dextróz ,majd rá 40-50 percre csirke-rizs-zöldség. Este pedig lefekvés előtt még sovány túró.

A csirke helyett lehet pulyka, marha, hal. A rizs helyett lehet krumpli, tészta, teljes kiőrlésű kenyér.

D meg kell lenni egy mennyiségnek, azért fontos, hogy miből mennyit: legyen napi 2-2,5g x testtömegkg fehérje és 5-6g x testtömegkg szénhidrát (ch).

2013. jan. 28. 10:16
 2/9 dirtboy ***** válasza:

nézz a bodybuilder.hun egy tömegnövelő étrendet

a mennyiség is fontos hiába akarod leszarni.

2013. jan. 28. 10:16
 3/9 anonim ***** válasza:
De edzeni is kell, remélem tudod, nem elég, ha kinézel egy tömegnövelő kaját, a kaja nem csodaszer, hogy jól fogsz kinézni tőle.
2013. jan. 28. 10:23
 4/9 A kérdező kommentje:
rendszeresen edzem is!!
2013. jan. 28. 10:51
 5/9 MrPifta ***** válasza:
0%
Ahhoz, hogy jól nézzél ki, sokat kell enni, főleg sok zsírosat és sok húst. A Rizstől meg ilyenektől csak fogysz, a zsírtól nézel ki jobban!
2013. jan. 28. 20:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Baromságot nem kell írni!
2013. jan. 28. 20:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Érzem ahogy elkezd hullani a hajam lassacskán...(nem, nem a koxtól)
2013. jan. 28. 20:06
 8/9 MrPifta ***** válasza:
én nem írtam marhaságot... A kérdező azt szeretné tudni, hogyan nézhetne ki jobban, erre ti írtátok le, hogy lehet fogyni... Pedig nincs is szebb egy naaaaagy mackónál
2013. jan. 28. 20:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Macika, ne legyél már értetlen. :)

Én tömegnövelő étrendet írtam, nem szálkásítót. Zsírból meg nem lesz izom!

Tegyél már ide képet, hogy mennyire vagy izmos!:)

2013. jan. 28. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!