Milyen testépítő por hízlal?
Hagyományos kínai orvoslás, emésztést segítő ételek, has masszázs.. Ezekben többet nem tudok segíteni mint hogy leírom, illetve Budapesten tudom hol foglalkoznak komoly szinten gyógyítással.
Amit én tudok, az az hogy egyél zsírt.. zsírral és valamennyi hússal nagyon könnyű sok energiához és tápanyaghoz jutni.
Ha meg por: külön vegyél tojás vagy marha proteint (én a tejtermékeket nem pártolom, nem javaslom ámbár neked hízáshoz, ki tudja egy kis marhainzulin? döntsd el magad, végül is ha már lúd legyen kövér nemde?) szóval fehérje + a cukrot már te is hozzáadhatod, az olcsó cukrot "tömegnövelőben" arany áron fölösleges megvenni.
Veszel egy szimpatikus adag tejsavó vagy tojás fehérjét, összeteszed cukorral, víz, megiszod és a legjobban így jössz ki árban.
De még a testépítők is nagy zabálás mellett eszik a cukros fehérjét, önmagában ez sem old meg mindent. Jó gondolat hogy próbáld ki, aztán valami csak lesz :D
Na, végre, köszönöm szépen!!
Mi az a marhainzulin és hol tudom beszerezni? :D
Tej természetes összetevője.
Igazából nem teljesen tisztázott, hogy a tej az alacsony cukortartalma mellett miért okoz bennünk olyan nagy inzulinszint emelkedést, hízást.
Az inzulin tartalmára, vagy egyéb növekedési faktorra gyanakodnak. Összes tejtermékben benne van (érlelt sajtokban esetleg kevésbé) szénhidrátokkal együtt fogyasztva (cukor, liszt, gabonák, müzli) amennyire divatos diétás kaja, pont annyira hízásbomba.
hát ha nem félsz hogy 20 év múlva lehet hogy cukorbeteg leszel akkor a römegnövelőket ihatod napközbe is.
De én inkább a zsíroskenyér zabálásra szavazok :D
Ha testépíteni akarsz akkor arra külön mennyiséget kell bevinni, számolni kell a macrotápanyagokat.
Soha nem vagyok éhes, nagyon ritkán csak. Ha eszem, akkor csak azért, mert eszembe jut, hogy hopp, már megint nem ettem 12 órája... Nekiállok, és a harmadik falat után már hányingerem van, lezár a garatom és alig bírom letuszkolni a falatot...
Nem csak porokat akarok vedelni, de tudom, hogy úgy nem fog menni a hízás, ha ,,csak" eszek, mivel nem bírok megenni még egy narancsot sem, csak küszködés árán...
Hát még ha egy egész szendvicsről van szó, nemhogy egy rendes ebédről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!