Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szálkásítás (többi lent)?

Szálkásítás (többi lent)?

Figyelt kérdés
172 cm magas vagyok 67 kiló és férfi. Most fogytam 25 kilót. Szeretnék szálkásítani de nem értek hozzá hogy mit kel ennem vagy csinálnom. Valaki leírna nekem egy egész napos étrendet és edzéstervet?

2013. jan. 21. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Szálkásító diéta: napi 2,5-3g*testtömegkg fehérje kell és 1-2g*testtömegkg szénhidrát (ch).

A magasabb ch mennyiségről érdemes kezdeni és ha nincs meg a heti min 0,5kg fogyás, akkor lehet csökkenteni. Viszont ne legyen több a fogyás, mint heti 1kg, mert akkor nagy az esélye az izomvesztésnek.

ezekből kellene összerakni az étrendet:

fehérje: sovány húsok (csirke, pulyka, hal, marha), sovány túró, tojás, protein tápkieg.

ch: zabpehely,barna rizs, teljes kiőrlésű kenyér, sok zöldség.

zsír: omega3, lenmagolaj.

Itt találsz étrendeket is: [link]

A súlyzós edzés nem változik, csak több aerob edzés kell mellé, min heti 3-4.

[link]

2013. jan. 21. 20:34
 2/4 poiu ***** válasza:
Ha tényleg "most" fogytál 25 kilót, akkor jobb, ha leállsz és tartod pár hónapig, mielőtt belemész brutálba. Kezd el a sportot és csak arra vigyázz, hogy ne szedj föl.
2013. jan. 21. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez is igaz.
2013. jan. 21. 21:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy már 2 hónapja tartom a súlyom. :)
2013. jan. 23. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!