Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik módszerrel lehet...

Melyik módszerrel lehet gyorsan combról és fenékről fogyni?

Figyelt kérdés
A seggem rálóg a combomra, és ha összezárom a lábaimat akkor egy + jel van ott xd tök gáz.. 15 éves vagyok fiú, és érdekel hogy nézek ki, felsőtestemet annyira nem vészes, de alul, ugye vastagabb a csípőm is, és így nagyobbnak is tűnik, ha összezárom a lábaimat tényleg úgy nézek ki mint egy körte, az ellen nem tehetek, de én a hájat szeretném elégetni, és Szálkásítani, mert nagyon puha a fenekem.

2013. jan. 16. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Helyi zsírégetés nincs.

Heti 3-4x 40perc aerob mozgás (kocogás, bicikli) + szálkásító diéta.

2013. jan. 16. 21:10
 2/4 Tottenham ***** válasza:

Nekem bejött a kocogás és a szálkásító diéta. Igazából nekem nem az volt a cél, hogy izmot növesszek hanem, hogy lemenjen a plusz felesleg. Sok fehérjét vittem be: Hal,csirke,sovány túró, sajt..és mellette én heti 5 nap futok 7 km-t. Így lement a hasam is meg a fenekem is. Mellette guggolhatsz is...az is jó de én a futás-kocogásra esküszöm. :) Nem kell persze,hogy ezt csináld csak leírtam,hogy nekem ez így működött 2 hónap alatt -5 kg!

Sok sikert! :)

2013. jan. 17. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok sporttal! Kocogás futás, ahogy az előttem válaszoló írta...Ez a koplalásos marhaságnak meg be ne dőlj mert azzal csak magad teszed tönkre! :)
2013. jan. 19. 16:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Az ételekkel nincsen gond, csak azzal hogy amit megeszek az nem hasra, tehát felsőtestre megy, hanem egyből combra/fenékre.. Kocogni nem sok lehetőségem van sajnos, én itthon végezhető gyakorlatokra gondoltam, mint pl a gugolás, kitörés.. tudtok még ilyeneket!? :)
2013. jan. 20. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!