Poiu kérdése:
Montez, mondják, visszavonultál, pedig fontos kérdésem van. Mire jutok 25 év múlva?
Figyelt kérdés
Úgy tudom kb. 25 év kemény edzéssel lehet elérni a genetikai maximumot. Én egy éve edzek, tehát még 24 év. Most 61 éves vagyok, kérdésem, hogy mire számíthatok 86 évesen? Csak amatőr bajnokság, vagy profi szint (nem sokára nyugdíjas leszek, tehát profi, mert időm, mint a tenger :-).2013. jan. 12. 22:08
12/16 anonim válasza:
Ez amúgy baromság szerintem hogy folyton az időt veszítek alapul. Nem 25 év kell a genetikai csúcshoz. Ha edzel 25 évet nem leszel csúcson feltétlen és lehet hamarabb is oda érsz. Ez rohadtul nem szabályszerű. Én egyébként ehhez a testépítéshez nem igazán értek és nem is nagyon pártolom, viszont egy olyan sportba mint az országúti kerékpározás 26 évesen szokták elérni a csúcsformájukat nagyjából.
13/16 A kérdező kommentje:
OK, az első fontos igazság: egy 2 évesnek kellhet 25 év, egy 30 évesnek talán nem. Korral csökkenhet a min. év a genetikai max-hoz. Tehát egy 40 éves mondjuk 5 év edzéssel éri a platont, egy 95 évesnél ez lehet 3 hét (vagy még inkább minusz 3 év).
2013. jan. 13. 00:11
14/16 anonim válasza:
ezzel 4 hét nem 25 év lol
16/16 A kérdező kommentje:
Sajnálom, úgy tűnik Montez valóban lelépett. Szememben hős, aki 6625-ször elmondja, nincs helyi zsírégetés, a tápkieg nem hormon és mindeni számára van remény. Sokaknak fog hiányozni.
2013. jan. 17. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!