Poiu kérdése:
Montez, mondják, visszavonultál, pedig fontos kérdésem van. Mire jutok 25 év múlva?
Figyelt kérdés
Úgy tudom kb. 25 év kemény edzéssel lehet elérni a genetikai maximumot. Én egy éve edzek, tehát még 24 év. Most 61 éves vagyok, kérdésem, hogy mire számíthatok 86 évesen? Csak amatőr bajnokság, vagy profi szint (nem sokára nyugdíjas leszek, tehát profi, mert időm, mint a tenger :-).2013. jan. 12. 22:08
1/16 anonim válasza:
poiu, Montez nem biztos, hogy nézi a kérdéseket, de írta, hogy privátban el lehet őt érni.
2/16 anonim válasza:
Mire számíthatsz? Te leszel a legkeményebb fószer (vagy nyanya?) a nyugdíjasklubban - ha megéred. Egyébként messze nem kell 25 év a genetikai maximum eléréséhez, ha jól csinálja az ember.
3/16 dirtboy válasza:
koporsóba jutsz 25év múlva nem profi szintre
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves kommentárjaitokat (tudnék még k-val alliterálni, de nem teszem :-)
2013. jan. 12. 22:22
5/16 dirtboy válasza:
én azt hittem te már jóba vagy Montezzel akkor most mi a fa sz ez a kérdés?
csak mert egyáltalán nem jó indulatúnak tűnik.
vagy rosszul hittem hogy jóban vagy vele?
6/16 A kérdező kommentje:
Önirónia?
2013. jan. 12. 22:30
7/16 anonim válasza:
koporsoba jutsz 25 év mulva nem profi szintre-nagyon gyengelelku és primitiv ember aki ezt irja egy 61 embernek
8/16 dirtboy válasza:
-Áron-
hát akkor bemutatkozok én vagyok dirtboy és majd megszokod ha még sikerült.
mellesleg csak annak írok ilyet aki meg érdemli.
9/16 anonim válasza:
mért o mért érdemli meg?bocs hogy goromba voltam
10/16 dirtboy válasza:
ennek elő élete van poiu meg köztem,nem értheted,a másik meg hogy ez egy f asz kérdés,tudja hogy Montez nem ír aztán jön itt a szarságaival.
értelmetlen kérdés,én nem venném jó néven ha Montez helyében lennék,szerintem ő sem veszi jó néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!