Tömegnöveléshez komplex tömegnövelő vagy saját összeállítású kiegészítő csomag? Részletek lent!
15 éves vagyok , 60 kg , heti 4 konditermi edzést végzek és tömeget szeretnék növelni.Van erre alkalmas, rendszeres, szigorúan betartott étrendem és olyan kiegészítőket szeretnék mellé választani , amelyekkel a legjobb eredményt érhetem el. Összeszedtem néhány terméket amelyek együttes használata jó eredményhez vezethet:
100% Whey Protein Professional (fehérje)
100% Casein Complex (lassú felszívódású , esti fehérje)
VitarGO! (Szénhidrát)
Multi-Pro Pak (Vitamin)
Micronized Creatine Monohydrate vagy BiotechUSA (Kreatin Monohidrát)
vagy pedig valamilyen komplex tömegnövelő amelyet esetleg ajánlana valaki.
Ha az első összeállításban valami hiba van , amit érdemes lenne valamivel még kiegészíteni szivesen veszem az építő kritikát.
reggel a vitamin pak egyben. esti kajához mehet még plusz Omega3, edzés után C vitamin.
Ízületvédő még hasznos lehet. Elég ilyen 3-4 ezer forint közöttit venni, csak megelőzésre.
VitarGO jó, ha olcsóbbat akarsz akkor sima patikás szőlőcukor
Azért ez kicsit túlzás?!? A vitargot összehasonlítani egy sime szőlőcukorral?!?!
Kreatinból meg mindegy szinte, a lényeg hogy 100% Kreatin monohidrát legyen. Én 3500-é veszek 500g-t.
Én meg 1kg-ot veszek 3.990Ft-ért.
shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3347
Ez a protein van annyira hatásos vagy hatásosabb mint a 100 WPP ?
"Hatásos".. Ez is csak 1 fehérje .
Egyébként szinte már 100 cuccról beszéltünk, és köztük alig alig van különbség, innen már tényleg csak az étrenden múlik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!