Milyen kiegészítő gyakorlatok (esetleg légzés, stb) vannak tömegnövelő kondizáshoz?
"tömegnövelő kondizás" Ez komoly.
nincs nagyon jól bevált edzésterv sem étrend. Az embereknek külömbözik a testalkatuk, genetikájuk, anyagcseréjük, vércsoportjuk stb és ha ebből csak egy is különbözik a másikétól kettőtöknek már nem ugyanúgy fog hatni.
Ha sovány vagy, szépen szerezz be egy b-vitamin komplexet.
annyit egyél amennyit bírsz. A kezdőknél nem muszáj betartani a fehérje-szénhidrát pontos adagolást meg a többi dolgot. Én is 3 évig pizzát meg otthoni kosztot kajáltam az elején, és bár annyit fejlődnék mostanában mint akkor (pizzériában dolgoztam). Később majd nem fejlődsz tovább akkor jöhetnek a grammra magas fehérje meg ch, meg stb.
Ezt csak azért mondom, mert sokan fogják tanácsolni a 2gramm/testsúlykg fehérjét és 5 gr_/tskg szénhidrátot, de mondom az elején ne blokkold az agyad ilyenekkel. Az első pár hónap megnöveli a hormonokat és a tápanyagfelvételt is, ugyhogy fejlődsz majd.
erre még egy profi se tud normális választ adni. olvasgass. edzést meg ki kell tapasztalni hogy mi a jó neked, melyiktől fejlődsz. ez nem azt jelenti h egy hétig csinálsz egy edzéstervet és után magadra nézel. hanem mondjuk pár hónapig. elején mindenesetre sztem teljes testedzést csinálj mondjuk heti 3-4szer, hogy hozzászokjon a tested. étrendről meg rengeteg cikk meg weblap van.pl. body.builder.hu rengeteget lehet tanulni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!