Ez jó tömegnövelő? Vagy elb. altáztam?
1kg darált zabpehely+ 1kg szőlőcukor+ 1kg FullForce Simple whey . A F2 re vonatkozó tulajdonság az, h egy 35g os adagban van 8g cukor.
szerintem elb.tam, mert túl cukros lett a kötyvalék. szerintetek?
nem basztad el. edd meg nyugodtan.
másrészt meg, a darált zabpehely ba.sza el, nem a szőlőcukor...
Első! A zabpehely a legjobb lassú felszívódású ch. A Jumbo nagyrészt abból áll.
100g kb = 25g protein, 75g ch. ->ebből 39g. cukor.
Rossznak éppen nem rossz, de érdekelne, hogy miért keverted össze.
igen azért tettem bele a Zabot is.
anyagi okokból
A jumbó egy kalap szar. a volumass35 100x jobb cucc.
A zab meg gabonaféle, és mint olyan tartalmaz glutént, ami az egyik legkárosabb növényi eredetű toxikus protein, azért van a gabonafélékben, hogy ne zabálják fel őket az állatok, és ha már felzabálták, ne emésszék meg rendesen a magvakat (mert a növény ezzel szaporodik) a magyar lakosság kb 25%-a nem tolerálja. Szétk_úrja a bélbolyhaidat, a tápanyag meg nem szívódik fel rendesen. Többek között ezért gázosít, puffaszt fel.
A glutén két fehérje, a gliadin és a glutenin keveréke. A búza, a rozs és az árpa magjainak endospermiumában találhatók a keményítővel együtt. A gliadin és a glutenin a búzaszemek fehérjetartalmának kb. 80%-át teszi ki. Mivel vízben nem oldódnak, tisztíthatóak a keményítő kimosásával.
a zabban nincsen glutén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!