Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit (t) egyek ha el akarom...

Mit (t) egyek ha el akarom tüntetni a kocka hasat?

Figyelt kérdés

az a bajom, hogy idesítenek ezek a mély kokcák, valahogy el akarom tüntetni őket. pl. legutóbb is feküdtem a strandon, erre odajön 2 csaj, és elkezdenek amőbázni a hasamon.

vagy pl. most sütötttünk főztünk karácsonyra anyukámmal, és a nagy rohanásba véletlenül a hasamon kezdett el sajtott reszelni.

mit javasolnátok?

2012. dec. 24. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Figyelj rá hogy magas kalória tartalmú, alacsony fehèrje, magas szénhidrát( de nem ám ilyen összetett hogy barnarizs, teljes kiőrlèsü kenyér) hanem inkàbb torta, csoki, gumicukor, magas telítettzsír tartalmú étrended legyen, zöldségeket esszenciális zsirsavakat kerüld! :Dd
2012. dec. 24. 09:27
 2/7 aikiboxer ***** válasza:
100%
Sürgősen hagyj abba mindenféle ártalmas testmozgást, helyette punnyadást javaslok a TV előtt úgy, hogy magad elé húzol egy nagy tál chipset és anyukád mákos bejglijét.
2012. dec. 24. 10:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem veszitek észre, hogy viccből írta?

(Én is viccből írom. :D)

2012. dec. 24. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem a problémád, nekem is múltkor ugrált a 8 hónapos unokatestvérem a hasamon és eltört a lába :D
2012. dec. 24. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálam is durva a helyzet.. A strandon odajött egy egy üzletember nyáron, hogy szeretnék kibérelni a hasam társasjátékok népszerűsítésére sakk, kinevet a végén stb :( Life sucks.
2012. dec. 24. 14:14
 6/7 Pretty_Fighter ***** válasza:
Add nekem:P
2012. dec. 30. 12:37
 7/7 dag ***** válasza:

Ennyi ilyen kérdés után hogy:"hogyan lehetne kocka hasam?"

Elég fura egy ilyen! DE nekem is adhatod!

Egyél magas szénhidrát tartalmú kajákat!

2012. dec. 30. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!