Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha szálkásitó edzésen vagyok,...

Ha szálkásitó edzésen vagyok, attól még edzés utána betoljak 1-2 tojás, hogy az izmaim kapjanak fehérjét?

Figyelt kérdés
kockás hasat akkarok , olyan 8 és 9 fele kezdek edzeni 1 órát általában ha későn eszek akkor az a zsírhoz fog rakodni , vagy az izmom hoz , vagy csak akkor egyek edzés után ha már testömeget növelek?

2012. dec. 11. 20:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
zabpehelyből kb mennyit egyek meg reggelire , mert ahgoy néztem nem nagyon laknék jól vele 3 evőkanálal 1 csészébe , ja és akkor a tej se jó az esti tojás helyett ugye? (de zsírszegényet szoktam inni, vagy az mindegy? )
2012. dec. 12. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:

A tejjel nem csak a zsír a baj, hanem inkább a sok tejcukor.

Az egész napi szénhidrátod legyen testtömeg x 2g, tehát ha vagy 80kiló, akkor max 160g és ha nincs fogyás, akkor ezt kell lejjebb venni.

De minden kajának más a ch tartalma, itt fönt meg tudod nézni:

Ha fent a csoportoknál kiválasztod a kajákat, akkor láthatod, hogy miben mennyi tápanyag van. Tehát pl 100g zabpehelyben van 60g szénhidrát. Ha ezt megeszed reggel, akkor a nap többi részében már csak 60g ch mehet, ha vagy kb 80 kiló. Remélem érthetően írtam valamennyire.:)

2012. dec. 12. 19:43
 13/17 A kérdező kommentje:

ja értem bocs alapvető értelmezési hibáim vannak :D az x nem valami tévedés hanem szorzás Bakker !! :DD ááá ez fájt :DD

nagyon kössz a válaszokat jó hogy it vagy szerintem lesz még kérdésem , ja és nagyon brutál az új kép, előröl is dobhatsz fel ám egyet :D had csodálkozanak 1 kicsit az emberek :DD

2012. dec. 12. 19:59
 14/17 anonim ***** válasza:

ja, te írtad?, köszi.:)

Elölről már tettem fel régebben, most kicsit szálkásabb vagyok, de tegyen fel más is képet.:)

2012. dec. 12. 20:01
 15/17 A kérdező kommentje:

ja az a kérdés önálló életre kellt nagyon durva :)

én azt irtam , hogy olyan akkarok lenni ha nagy leszek vagy valami ilyesmi remélem egyszer én is eljutok odáig hogy feszithesek a kamera előtt a kockáimal :D

2012. dec. 12. 20:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Írtam is most oda, hogy bőven nagyobb is lehetsz.:)
2012. dec. 12. 20:07
 17/17 A kérdező kommentje:
ja egyszer talán :D
2012. dec. 12. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!