Ha szálkásitó edzésen vagyok, attól még edzés utána betoljak 1-2 tojás, hogy az izmaim kapjanak fehérjét?
A tejjel nem csak a zsír a baj, hanem inkább a sok tejcukor.
Az egész napi szénhidrátod legyen testtömeg x 2g, tehát ha vagy 80kiló, akkor max 160g és ha nincs fogyás, akkor ezt kell lejjebb venni.
De minden kajának más a ch tartalma, itt fönt meg tudod nézni:
Ha fent a csoportoknál kiválasztod a kajákat, akkor láthatod, hogy miben mennyi tápanyag van. Tehát pl 100g zabpehelyben van 60g szénhidrát. Ha ezt megeszed reggel, akkor a nap többi részében már csak 60g ch mehet, ha vagy kb 80 kiló. Remélem érthetően írtam valamennyire.:)
ja értem bocs alapvető értelmezési hibáim vannak :D az x nem valami tévedés hanem szorzás Bakker !! :DD ááá ez fájt :DD
nagyon kössz a válaszokat jó hogy it vagy szerintem lesz még kérdésem , ja és nagyon brutál az új kép, előröl is dobhatsz fel ám egyet :D had csodálkozanak 1 kicsit az emberek :DD
ja, te írtad?, köszi.:)
Elölről már tettem fel régebben, most kicsit szálkásabb vagyok, de tegyen fel más is képet.:)
ja az a kérdés önálló életre kellt nagyon durva :)
én azt irtam , hogy olyan akkarok lenni ha nagy leszek vagy valami ilyesmi remélem egyszer én is eljutok odáig hogy feszithesek a kamera előtt a kockáimal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!