Gáz, ha ennyi tojást eszem?
Szeritem a tojás éppen, hogy drága étel.
Amíg szüleimnél laktam, és 10 perc alatt leértem nagyszüleimhez, én minden reggel benyomtam egy 6-10 tojásos rántottát, hol sajttal, hol sonkával, bár legtöbbször csak üresen, kenyérrel.
Ma is tenném, csak mostmár egy oda-vissza út jó két óra :)
A koleszterin és hasonló marhaságokkal ne foglalkozz, véleményem szerint. Minek élni, ha nem lehet jókat enni? :D (tükörtojás tarján/sonkán sütve - bármikor/bárhol :D)
Első:hát mondjuk, hogy durván 40 ft/darab. 3-4 darabból már kijön egy teljesen elfogadható főétkezés is, plusz még a kenyér, meg ha akarok, akkor valami savanyúság vagy gyümölcs mellé, szerintem akkor még mindig olcsón ettem.
Montez: és azt mind egészben?? Úgy értem, az összeset sárgájával együtt? Nem dobod ki néhánynak? Én eddig max. napi 4 sárgáját ettem, ezután a többiét kidobtam és azt hittem, még ez is sok. (Megint hangsúlyoznám:minden nap, vagy legalábbis 5-6 napon egy héten.) De akkor eszem továbbra is, ha nem baj. :D
Gondolom odafigyelniük inkább azoknak kell, akik nem mozognak semmit, meg amúgy is magas a koleszterinjük a standard hazai életmódtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!