Rostasmark kérdése:
Tizenévesek válaszát kérném testépítéssel kapcsolatban. Tudnátok segíteni? -többi lent.
Figyelt kérdés
Szerintetek hogyan kéne edzenem?Most váltottam súlyzóról fegyencedzésre.Ti hogyan haladtok?Kéne pár jó edzésterv gyerekeknek?És légyszives mondjátok el hogy hogyan haladtok ti és még képet is küldhetnétek hogy összehsonlítsam magamat veletek és hogy hogyan haladok.Előre is köszi.Ja és egyépként 12 éves vagyok és 9 éves korom óta "gyúrok" és csak max. egy köröl 6-8 hét szünettel.2012. nov. 21. 18:21
1/5 anonim válasza:
Na az nagyon helyes, hogy 12 évesen nem súlyzózol. Gondolom a fegyencedzés című könyvben van valamilyen edzésterv, program, bár nem tudhatom, mivel nem olvastam. 12 évesen még nem hasonlítgasd magad senkihez, mivel ilyenkor még a hormontermelésed alacsony és lassabban is fejlődsz. Majd 16-7 évesen már okés :) Akkortájt a súlyzós edzést is kezdheted. Étrend valamennyire legyen! Sok szerencsét! :)
"9 éves korom óta "gyúrok"
2/5 anonim válasza:
Bocsi véletlen elküldte szóval ezen elmosolyogtam :)
3/5 Takumi válasza:
Fegyencedzésnek nem sok köze van a testépítéshez.
4/5 anonim válasza:
Miért csak a tizenévesek válaszát várod?? Azoknak még nincsen tapasztalatuk, főleg nem egy 12 évesnek...na mindegy...9 éves korod óta "gyúrsz"????a szüleid mit szóltak hozzá, szerintem akkor még nem igen kéne, vagy elég lenne a saját testsúlyos is...edzésterv van a végén, szerintem azokat nyugodtan használhatod, mármint az első kettőt(hármat), mivel te még gyerek vagy ezért gyorsabban regenerálódsz, de kezd a friss hússal, és csak akkor válts programot ha tényleg fogod bírni...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 23. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!