Kreatin kúra mellé mennyi ch?
üdv,
a kreatin ugye gyors ch-val jobban szívódik fel a megnövekedett inzulinérzékenység miatt.
nekem napi 6x5g lenne a feltöltő szakasz, mennyi dextrózt kéne bevinni az adagok mellé? könnyen zsírosodó típus vagyok, szóval nem akarom ész nélkül zabálni a cukrot.
köszönöm a tanácsokat!
ne menjen hozzá dextróz,szénhidrátos étkezés előtt fogyaszd.
tehetsz mellé 1-2g taurint.
mi a pi csának kéne 40g kreatin?
én úgy gondolom semmi értelme 30g fölé menni 130kilós testsúly alatt.
30g is rengeteg,annak elégnek kell lennie.
Ellenben ha fehérjével, vagy pl. arginnel együtt használod a kreatint, akkor kevesebb szénhidrát is elegendő. Minél nagyobb vízmennyiséggel viszed be, annál gyorsabban jut a véráramba. Alacsony ozmolitású folyadékkal könnyebben felszívődik.
Az ALA (liponsav) is megoldás, hizsen az egyik legjobb inzulinhatást utánzó. 200mg/adagban.
Eljátszhatunk azzal a gondolattal is, amit a transzport rendszerekben alkamaznak. Ha a kreatint mondjuk nátrium tartalmút tápanyaggal vinnék be?!?!
Aztán van a Creatin AKG, amelyhez nem kell szénhidrát sem, mivel a kötés révén önmagában alkalmazható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!