Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Két kreatin kúra között...

Két kreatin kúra között mennyi szünet kell?

Figyelt kérdés
10 hétig tartott a kreatin kúrám, alatta használtam a Big Bang-et is. Mennyit várjak a következő kreatin kúráig, energizálóval mennyit érdemes kihagyni?
2012. okt. 14. 14:02
 1/9 anonim válasza:
Szerintem 1 honapot nem art kihagyni de egyebkent ha bemesz pl. Egy biotech-be nagyon segitokeszek es elmondanak mindent
2012. okt. 14. 14:05
 2/9 dirtboy ***** válasza:

1,5 hónap elég lesz szerintem

10hetes kúra szerintem hülyeség volt,nem szokás ilyen hosszú kúrát tartani.

a vége felé azért használt még?

2012. okt. 14. 14:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Igazából nem, szinte az elején sem, sima monohidrát volt, legközelebb valami mást próbálok ki.
2012. okt. 14. 15:09
 4/9 dirtboy ***** válasza:

a monohidrát mindenkinek jó csak van aki tudja hogy kell szedni és van aki nem,és az is fontos hogy a megfelelő használat mellet az étrend is tokéletes legyen másként te vehetsz akármilyen kreatint nem fog érni semmit.

a kreatin nem közvetlen épít izmot hanem csak közvetett módon,ezt sajnos sokan nem tudják vagy csak elfelejtik.

2012. okt. 14. 15:15
 5/9 A kérdező kommentje:
A használatával biztosan nem volt gond, a kaja 100% hogy rendben van, napi 7 étkezés, tiszta kajából.
2012. okt. 14. 19:18
 6/9 dirtboy ***** válasza:
akkor legközelebben próbáld ki az akg-t,ha az sem műkszik akkor hagyj fel a kreatinnal.
2012. okt. 14. 19:24
 7/9 anonim válasza:

"10hetes kúra szerintem hülyeség volt,nem szokás ilyen hosszú kúrát tartani."

"A kreatin kúra minimum 2 hónapos legyen, de inkább több"

"Mi következik ebből? Az, hogy ha nem szeded elég ideig a kreatint ahhoz, hogy a szervezetednek legyen ideje a fehérjeszintézisre, vagyis a valós izomtömeg növelésre, akkor a rövid kúra végeztével, amikor megvonod magadtól azt a pluszt, ami addig erősebbé és nagyobbá tette az izomsejteket, jelentős erő- és tömegbeli visszaesést könyvelhetsz majd el."

2015. dec. 24. 11:38
 8/9 dirtboy ***** válasza:
köszönjük a felvilágosítást így 3év után,új kérdés esetleg nincs? :D
2015. dec. 24. 11:50
 9/9 anonim válasza:
De van :)
jan. 24. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!