Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik a leggyengébb kreatin?

Melyik a leggyengébb kreatin?

Figyelt kérdés
2012. okt. 11. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes kérdés! Azt kell megnézni a kb. 17 fajta kreatin kötés esetén melyik tartalmazza a legkevesebb szabad kreatint. Tehát a citrát, mivel 40%-os ez az érték. Majd pedig a foszfát 62%-kal. Pedig de sokan bíznak ebbe!!!!

Hol ott a legjobb jelenleg az AKG.

2012. okt. 11. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyesek el vannak foglalva a king creatin-nal ami egy crea HCI. Tény jobb felszívódása lesz a kreatinnak, de....

A kreatin AKG még többet is tud.

Akkor nézzük az AKG a creatin hasznosításának maximalizálása mellett még mit is ad plusszban: erősíti a glutamin, glutaminsav termelődést. A Krebs-ciklusban energia és teljesítménynövelő közvetító anyag. Növeli az inzulin hatékonyságát. Segít a felesleges amónia kiürülését. Agy és májvédő.

2012. okt. 11. 22:06
 3/9 A kérdező kommentje:
tudnátok nekem a termékről egy linket küldeni?
2012. okt. 11. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy előttem is írták, tehát ha alapanyagban gondolkozunk, akkor foszfát és citrát. De meggyőződésem, hogy termékben az egyik leggyengébb (betartva a gyártói ajánlást adagolásra vonatkozóan) a creatp és creator és hasonló kapszulás, gazdaságtalan, minimális adagokat tartalmazó termékek.
2012. okt. 11. 22:13
 5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok informáciot
2012. okt. 11. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Montez egy kicsit félreértelmezted a mondandóamt ;-)

"...Így van, ahogy előttem is írták, tehát ha alapanyagban gondolkozunk, akkor foszfát és citrát...."

Pont ellenkezőleg, ha alapanyagokban gondolkodunk, akkor sima, mezei creatin monohydrát. A foszfát, mint fentebb írtam alacsony szabad kreatint tartalmaz, tehát ne migazak azok a reklámállítások, hogy sokszorosan hatékony, mint bármely más creatin fajtánál csak is azért, mert a testünkben is foszfát található?!?! A citrát szintén alacsony szabad kreatin tartalom, és közepes hatékonyság.

A kérdező a leggyengébbet kérdezte, ezért én ezt tartom sorrendben a leggyengébnek, a szabad kreatin tartalom, és vele párhuzamosan a hatékonysága, felszívódása miatt.

A HCI-t nyomja egy cég. Tény, hogy nagyon jó víz és zsírban oldódó, zsírreceptorokon keresztül könnyedén bejut a sejtbe. De az AKG-ra is felhívtam a figyelmet. Pont azért, amit fentebb leírtam. A creatin bepumpálásá kívül maga az AKG plusszban milyen pozítiv tulajdonságokkal rendelkezik. Meg kell említeni még a pyruvat, HMB, és orotát kötéseket is. Ezek esetében is közepes a szabad kreatin tartalom, de a hatékonység nagyon jó.

A kérdezőnek - kérdezte, hogy pontosan melyik termékről is beszéltem:

[link]

A kötések sokasága miatt (AKG, orotát, HMB, pyruvate, HCI), vaalamint az ára miatt, aki megengedheti magának annak pl. ez

[link]

Azért ez 240db-os ennyiért, míg a King creatin 120db-os ennyiért:

[link]

2012. okt. 12. 05:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem értettem félre. Pont, hogy megerősítettelek, hogy szerintem is a leggyengébb a foszfát. Tehát nem azt javaslom én sem. A kérdésre válaszoltam azzal, hogy azt írtam, hogy foszfát.

Ha pedig az a kérdés, hogy mi a jó, akkor monohidrát POR és AKG természetesen.:)

2012. okt. 12. 06:57
 8/9 NagyonGonosz ***** válasza:
Valaki próbálta már a Creating-AKG-t? Mindenki dícséri, de tapasztalatok nem nagyon vannak. Sőt az lenne a legjobb, ha elmondaná milyenek a tapasztalatai ezzel és a monohidráttal.
2012. okt. 12. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért a többi fajta creatinról vannak visszajelzések? Egyedüli visszajelzés a monohydrátról annyi szokott lenni, hogy vizesít!!! Én még semmi mást nem nagyon olvastam.
2012. okt. 13. 05:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!