Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ennyi Kreatin elég a fejlődésh...

Ennyi Kreatin elég a fejlődéshez nap/adag?

Figyelt kérdés

186 cm vagyok és 105-6 kg szállkás kb 18% testzsír.

Crea-tort szedek naponta 6 kapszulát..kettő az előírt, de kevésnek tartottam majd megemeltem 4 re utánna 6 ra.

Szerintetek ez már elegendő lehet fejlődéshez?

Ha nem akkor viszont cumi van mert mocskosul fogyna:D..szóval ,ha mégis kevés akkor nincs valami más ami jobban segítene? 20f

2012. okt. 27. 20:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Vegyél rendes kreatint, legfőképp monohidrátot vagy kreatin-AKG-t és ne bohóckodj ilyenekkel elenyésző mennyiség van benne kreatinból főleg a te testsúlyodhoz. Ja és a 18% testzsír közel nem szálkás, mondjuk nem tudom honnan vetted, hogy pont annyi mert ezek a mérők csalnak rendesen.
2012. okt. 27. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Na ez történik, ha valaki gazdaságtalan sennire nem jó kapszulás cuccot vesz.:) Annyi pénzből 1kg monohidrát PORT kaptál volna.

Szóval 6 kapszula az csak 6g kreatin, semmi, nulla adag.

Feltöltéshez testtömeg x 0,3g kell 3 napig, majd 3 napig ennek a fele, majd szinten tartáshoz mehet 5-8g/nap

Tehát neked feltöltéshez kell vagy 30g/nap.

a 18% testzsír az nagyon nem szálkás, az 10% alatt kezdődik.:)

2012. okt. 27. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!