Testépítésnél marhacomb mennyire jó?
Figyelt kérdés
Tápértéket tudtok mondani? köszi2012. okt. 27. 13:12
2/11 A kérdező kommentje:
már néztem a táblázatot köszi, de nem láttam benne. Melyik értékhez lehet hasonlítani?
2012. okt. 27. 13:21
3/11 anonim válasza:
Mehet nyugodtan, főleg tömegelésnél.
4/11 SSanchez válasza:
Hát én szerintem fehérje tartalom 15-20 g között lehet 100 g húsnál. Szerintem ennek is alacsony ch tartalma van. Lehet, hogy nagyon zsíros lehet hogy nem, szóval a zsír az kérdéses.
5/11 anonim válasza:
ja, mondjuk hátszín, de főleg bélszín az igazi. Utóbbi szálkásításnál is jó.
6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Ha a húson kívülről nem látszik zsír akkor annyi nem lehet rajta nem?
2012. okt. 27. 14:02
7/11 anonim válasza:
Nem tuti, mert pl egy disznó hús is zsíros lehet attól még, hogy nem egyben lóg róla a zsír. Attól még a rostok között van zsír, persze, jobb mintha kinézettre is zsíros lenne.
8/11 A kérdező kommentje:
értem köszi:) még egy gyors kérdés ha nem zavar: a sertéshúsról mi a véleményed? (sovány hús persze pl comb, karaj)
2012. okt. 27. 16:22
9/11 anonim válasza:
tömegelésnél néha mehet változatosság miatt, de a csirke, pulyka, hal domináljon.
10/11 A kérdező kommentje:
rendben. Köszönöm a válaszokat, sokat sgítettek.
2012. okt. 27. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!