182centi,67kiló.14 évesen. Mennyi munka kell hogy me legyek ilyen cingár?
Koromhoz képest amúgy izmosabb meg súlyosabb vagyok. De sajnos a lábam.nagyon izmos a het majdnem 70km futástól.. De a felsőtestem... Nem vagyok vékony( koromhoz képest, mindenkinek kilátszik a bordája, nekem nem )
Már folyamatban van a gyúrás, 2 naponta 200 hasprés(variálva) meg mellizomra is (gyakorlat nevét nem tudom, de ez: falhoz állsz és ott csinálsz "fekvőtámaszt"), karra is szoktam.
Nem kondiba. Oda majd felvételi után akarok, mert így sincs sok időm.. Ja és majd tápkiegeket is szedni akarok.
Aki gyakorlatbanvan ilyesmiben, az irhat egy regényt is, meg linkelhet is mindent elolvasok!! :)
aszondja hagyjatok már a hülyeségeitekkel :D
14évesen te aztán biztos tudod, 2gxtestsúly protein bevitel naponta, 4-5gxtestsúly ch bevitel naponta kb, ez 134g protein, 1 kiló csirkemell kell akkor hozzá naponta ami 1300forint minimum, a szénhidráthoz meg rizs kell ami kb 6-700 gramm naponta. -.-"
Te szálkásítani akarod a felsőtested...gondolom...
Fekvőtámaszozz sokat. www.100fekvotamasz.hu
6 hét alatt sikerülni fog 100 fekvőt megcsinálnod. Ezzel mellizomra és tricepszre gyúrsz.
Felülés: www.200felules.hu
6 hét alatt 200 felülés. Kockásítod a hasad vele.
Ha a gyakorlatokat gyorsan csinálod, rövid szünetekkel, akkor szálkásítod magad. Ha lassan akkor tömeget növelsz.
Nem feledd: első a tömegnövelés aztán szálkásítás. Ha szálkásítani akarsz először, nem lesz mit szálkásítani. Szóval tömegelj aztán szálkásíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!