Miért van ez? Hogy lehetne változtatni?
Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet , hogy kellene valami kis motiváció , vagy kedv csináló mert valami okok miatt nem tudom rászánni magam hogy edzek.Nincs kitartásom , hogy tudok ezen valamilyen módon változtatni.
(Bocsi ha rossz kategóriába írtam)
2012. okt. 18. 20:35
1/5 dirtboy válasza:
szerintem ilyenkor jól jön egy kis pihenő idő,a pihenés alatt remélhetőleg hiányozni fog az edzés és után újult erővel térhetsz vissza.
véleményem szerint ha most tovább erőlteted akkor csak ártasz magadnak.
2/5 anonim válasza:
Zene hallgatás? Attól mindenkinek meg jön a kedve. Vagy ahogy dirt írta, pihenjél, avagy vegyél NO fokozót, az segíteni fog. :)
3/5 VVMMvvmm válasza:
Nem lehet, hogy simán LUSTA vagy?
4/5 anonim válasza:
Szervezd be egy haverodat.Nekem is ez volt a problémám.Nem nyomtam végig az edzést.Ha ott volt haverom nyomtam nehogy már égjek ott neki :D
5/5 prorokm válasza:
Szerintem ha nincs kedved, akkor is menny el edzeni. Kb az első 30 nap lehet, hogy kicsit nehéz lesz, de annyi idő alatt szokássá fog válni, és nem lesz ilyen problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!