Nemrég kezdtem el gyúrni, de az étrendemen csak most kezdtem változtatni, tulajdonképpen minden nap majdnem ugyan azt kell ennem és a fő kajám csirke-rizs kell hogy legyen?
ezt megértem, na de minden nap ráadásul többször is 1 nap...
hamar meg lehet utálni :)
ez egy ilyen sport,életvitel.
a kajálás nem az ízlelő bimbók kényeztetéséről szól hanem a tápanyag bevitelről a tankolásról.
egyfajta alapanyagot pedig több féle képen el lehet készíteni.
ahh... ez az oldal sem a régi már... régebben egy ilyen kérdésre reflexből jött volna a válasz valakinek, hogy "gyúrni a kancigányok szoktak, a többiek kondiznak, testépítenek" :) nadealényeg:
jah, a testépítőétrend az általában ch forrásnak rizst vagy zabot, fehérjeforrásnak csirkemellet(esetleg tonhalat, tojást v túrót) használ. egyébként ha finnyás vagy, akkor lehet variálni, hogy hogyan készíted el a húst, más zöldségeket eszel hozzá, rizshez teszel borsót v kukoricát, répát, stb...
én azt szoktam mondni hogy edzek.
egyébként már leszarom,úgy mondják ahogy akarják.
javítgathatnám állandóan a kérdezőket mert itt mindenki gyúr.
Elnézést a "gyúrás" szó használatáért, csak körülöttem is mindenki ezt használja, sajnos így rögzült.
A csirkét fogom variálni, mert sokféleképpen el lehet készíteni, a hal sajnos viszont nem játszik, mert utálom mindet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!