Ezen lehet változtatni?
Figyelt kérdés
kondizásról lenne szó..az a bajom hogy nem is tudom hogy fogalmazzam meg "kicsi a vázam":D tehát van rajtam izom egészen sok csak összeségébe kicsi vagyok,tehát hogy nem egy böhöm állat,kis testen helyezkedik el sok izom pontosabban fogalmazva,de például ha már felveszek egy kicsit nagyob polot vagy pulovert semmi sem látszik.ezen lehet változtatni?2012. júl. 24. 16:07
1/2 Zakathol válasza:
Persze, ne vegyél fel nagy pólót.
Most erre mit lehet válaszolni?! A csontozatod adott méretű, ha elérted a felnőttkort (20-22 éves kor maximum) akkor már csak összefele mész...
2/2 A kérdező kommentje:
ha mindig feszülősbe járok azt hiszik gizdáskodok:D
2012. júl. 24. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!