Janicsuhran kérdése:
IZOMLÁZ, avagy mi az izmok gyúrásának titka?
Figyelt kérdés
Az a kérdés merült fel bennem hogy izomlázasan jó tovább gyúrni vagy meg kell várni míg elmúlik? Hallottam olyan dolgokat is h ha izomláztasan edzel attól visszaesik az izom, meg hasonlókat. Ebből mi igaz? Mert tegnap nyomtam 300 felülést és kicsit izomlázas vagyok, de miután ma is megcsináltam 50et sokkal jobban vagyok... Most hogy is van ez?2012. okt. 2. 19:00
1/4 anonim válasza:
Az izomláz az izomszövetek mikro szakadása. Nincs gyakorlati jelentősége gyúrásnál, pár nap és begyógyul, de nyugodtan edzhetsz közben.
2/4 A kérdező kommentje:
kösz :D akkor megyek is nyomok 250 felülést :D
2012. okt. 2. 19:13
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nem hiába hallottad az általad említett dolgot, nem hülyeség. Az izmoknak regenerálódni kell, ezt az időt természetesen különféle kiegészítőkkel csökkentheted, viszont ha mozgáskor fájdalmat érzel, akkor pihentesd.
Kicsit túlzás, hogy visszaesik a izomzat, nem fog visszaesni, viszont nem előnyös ráedzeni, mindenképpen pihentesd!
(Nem vicc, 300 szabályos felülés nem kevés :) )
4/4 A kérdező kommentje:
hát hétvégére 1000et tervezek :D :D valamivel kell a suliban keménykedni xDDDDDDD
2012. okt. 3. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!