Fáradtság, izomláz, fogyás, puha izmok, lehetséges emiatt az apró változtatás miatt? Mi lenne a megoldás?
Sziasztok! A kérdésből nem derül ki minden.
Mostanában változtattam kicsit az étrendemen, mégpedig annyit, hogy korábban kezdem el a napot és így hamarabb fejezem be a szénhidrátok fogyasztását. Ez úgy nézett ki eddig, hogy általában 9:30kor kezdtem el a ch -t, és 17:00 -kor hagytam abba. Utána már csak fehérjét, zöldséget fogyasztottam. Most annyiban más, hogy a mennyiség ugyanannyi maradt, de 14:30 után már nem eszek semmit, ami ch. Ennek a változásnak az oka az volt, hogy csúnyán zsírosodtam már, különösen feltűnő volt far, has, derék környékén és már a mellemen is észrevehető volt, továbbá kihíztam 2 gatyámat is elég szépen... (sajnos ilyen típus vagyok, aki könnyen felszed 'néhány' kilót):D
Tehát a kérdés maga az, hogy lehetséges -e, hogy emiatt az 'apró' változás miatt gyengébb lettem, fogytam és baromi izomlázam van minden egyes edzés után? Furcsa ez nekem, mert mint mondtam, a mennyiség megmaradt, amivel nem volt gond sosem....
Ha igen, szerintetek mi lenne a megoldás ebben az esetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!