Milyen edzéstervet ajánlotok?
Sziasztok!
Mielőtt mindenki lehurrogna,hogy "guglizzál magadnak paraszt,ne minket fárassz" leírom 1 éves testépítő "pályafutásom".
Kb 1 éve kezdtem el edzeni 52kg voltam és 180 cm.Egy könyv alapján csinálgattam otthon( Welder,ha jól emlékszem) és emellett Jumbo tömegnövelőt szedtem+ fehérjét.Az lényeg,hogy egész szépen fejlődtem,februárban már 61 kg-t is elértem,amikor úgy gondoltam,h áttérek az osztott edzéstervre.Na inenntől kezdve azt vettem észre,hogy fogyok.Nem értettem,h miért,mivel a porokat ugyanúgy szedtem,ahogy eddig.Na nem ragozom,mert hosszú,de mostanra már kipróbáltam nem1 fajta haverok által ajánlott edzéstervet,mégis visszafogytam 54 kg-ra.Légysz aki ért az ilyesmihez ajánljon vmi olyat,amitől visszafordulna nálam ez a folyamat.
1:jumbo mellé minek toltál fehérjét?
2:ahogy nősz több kaját kell többet és többet egy nagyobb testet nem tudsz annyi kajával fenntartani mint az 52kilós tested
3:okok:szar edzés,szar kaja,ne csak kiegekből vidd be,napi 2g fehérje/tskg,és 6ch ha gyors anyagcseréjű vagy
4:ha ez nem válik be írj ki egy új kérdést!:D
Egyetértek, legyen tömegnövelő étrended és válassz innen egy 3 vagy 4 napos osztott edzéstervet:
guglizzál magadnak paraszt,ne minket fárassz
^^
Szerintem sem az edzéstervvel lesz a gond, hanem a kajával. Nem a porok evése a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!