Testépítő étrend alapanyagai?
Falun lakok és a szüleimnek hatalmas kertjük van.
Kecskéink is vannak, anyám szokott túrót csinálni a tejükből.
Zabunk is van bőven, és mivel egyáltalán nincs semmivel szennyezve a föld, és tök bión gazdálkodnak, a zöldségek is teljesen mentesek minden szartól.
Szóval ezeket nem kell boltban megvennem, jók lesznek ugye, mert el akarom kezdeni a testépítést?
Ja és anyám kenyeret is szokott sütni, na ez tényleg teljes kiőrlésű lisztből van( mi őröljük), nem olyan mint ami a boltban kapható, Ezt is néha beiktathatom a rizs helyett?
Tyúkok is vannak, úgyhogy tojás is van bőven.
Olajos magvak egész tárháza szintén rendelkezésemre áll.
Ásványvizet nem veszünk, helyette van víztisztítónk, ha jól tudom Bunny is ezt ajánlotta a Sárga Kapszulában.
Akkor a boltban csak csirkemellet, barna rizst, meg a tápkiegeket kéne megvennem, ami azért nagy könnyebbséget jelent anyagilag (mert négyen vagyunk testvérek).
Épp ezért edzés utáni turmixot nem nagy baj, ha power protein+szőlőcukorból rakom össze? Úgyis inkább a jó szilár kajás étrend számít elsősorban nem?
Vagy power protein ár/érték arányban nem túl jó? Mert ezt hallottam. Mivel 70-80%-a szója.
Akkor most vegyek inkább valami olcsó, de ár/érték arányban mégis jó tejsavót vagy maradjak a PP-nél?
Ha tudtok ilyet írnátok?
És lécci a itthoni cuccokkal kapcsolatban is mondjátok el a véleményeteket!
Köszönöm! Tehát ezek is teljesen jó élelmiszerek!
Másik kérdés: Miylen tejsavó p.t ajánlanátok, mondjuk ezek közül: Gaspari MyFusion, Full Force Simple Whey, VPX Sygnex, Activlab Muscle On, Mutant Whey, Stillmass Whey 6:3:1(sztem ezek a jók ár/értékileg)?
Edzés utánra Syngex, stillmass, Biotech nitro pure whey gold, Scitec 100% whey, Twinlab whey fuel, Dymatize elite whey. Ha több lóvé van, akkor whey c6. Ha kevés a lóvé, akkor muscle up.
Myofusion-nel sincs bajom, de az nem csak tejsavó így edzés utánra nem leggyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!