Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szedjek a kondihoz?

Davii kérdése:

Mit szedjek a kondihoz?

Figyelt kérdés

174cm magas vagyok, 2 éve edzek, 90kg vagyok, 80 kg a cél! Bicepszem kb42cm, pocakos és segges vagyok ezt a kettőt akarom leadni, és szálkásítani akarok! :P

Mit szedjek?

2012. aug. 11. 18:10
1 2
 11/12 anonim válasza:
szedgyééé fát az erdőben a legjobb tesó
2012. aug. 20. 01:30
 12/12 anonim válasza:
Lehetséges hogy az a pocak meg segg azért nem ment le mert vagy olyan vagy hogy "mostedzekKEMÉNYENfél/1órátmajdotthoneszekpizzátcólával" (?) vagy ilyenek a gének de azért azon is lehet változtatni.. ha 2éve edzel és semmi nem ment le max 1-2 kg akkor vagy visszaestél sokszor és abból a 2 évből 2-3 napot edzettél rendszeresen..vagy kamuztál és csak most kezdenél neki. Tudod van egy olyan mondás: "TE döntöd el, hogy másnap mit érzel.. BŰNTUDATOT vagy IZOMLÁZAT... kiváncsi lennék akkor most hogy 4 év eltelt összvissz a 2 évet beleszámítva hogy alakulsz..(?!)
2014. jún. 11. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!