Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit szedjek a kondihoz?

Davii kérdése:

Mit szedjek a kondihoz?

Figyelt kérdés

174cm magas vagyok, 2 éve edzek, 90kg vagyok, 80 kg a cél! Bicepszem kb42cm, pocakos és segges vagyok ezt a kettőt akarom leadni, és szálkásítani akarok! :P

Mit szedjek?

2012. aug. 11. 18:10
1 2
 1/12 Smartguy86 ***** válasza:
83%

Szamócát, b@zmeg :D

Nem "szedni" szokás, hanem diétázni! A táplálék kiegészítő meg nem gyógyszer, hogy szedd.

Első körben amúgy is rendes étrend kell és rendes edzés. 2 év edzésmúlttal 90 kiló vagy és pocakos, nagyseggű? Akkor ott valamit nagyon elrontasz, hallod-e?

Olvass:

[link]

2012. aug. 11. 18:19
 2/12 Smartguy86 ***** válasza:
Jah, látom keresőszóban a szteroidot. Neked az alapok sincsenek rendben, hogy akarsz te szteroidozni? Amúgy meg testépítő bajnok akarsz lenni? Mert ha nem, akkor neked marhára nem érdemes szteroidozni, csak tönkreteszed magadat vele. Mindegyikkel! Nincs kivétel!
2012. aug. 11. 18:20
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
hát levegőt mindenképpen
2012. aug. 11. 18:24
 4/12 anonim ***** válasza:

kb. 2800kcal szilárd kaját kellene bevinned.

Fehérjéből: 180g

Szénhidrát: 490g

zsír: 17g

amennyiben tápkiegből is pótolni szeretnéd....

- multivitamin

- minőségi whey protein (pl. Still 6:3:1, Beef, egg)

tehát olyan protein fajták, ami nem tartalmaz vagy igen kevés szénhidrátot.

- HiTech Whey C6

- BCAA, L-leucin, HMB

2012. aug. 11. 18:25
 5/12 anonim ***** válasza:
trenbulon, spiropent, winstrol így együtt
2012. aug. 11. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Ez inkább tömegelési mennyiség és arány. Szálkásításhoz 3g*testtömegkg legyen fehérje és 1,5-2g*ttkg a szénhidrát.
2012. aug. 11. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
500g szénhidráttal fogyózni? az igen, valamit nagyon elnéztél
2012. aug. 11. 18:42
 8/12 anonim válasza:
Nem tudom számít-e, de én is egyetértek az előttem szólókkal, olyan 250g szénhidrátot kéne bevinned naponta, fehérjét 200g körül. A szénhidrátnál figyelj arra, hogy szépen elosztva, késő délután/este már nem igazán, illetve ha módodban áll, akkor a fehér rizst cseréld le barnára, a sima tésztákat durumtésztára, mert ezeknek alacsonyabb a glikémiás indexe, így nem röpíti a vércukrod az egekbe, hanem szép lassan tartja szinten, így van ideje a májadnak feldolgozni és nem rakódik le zsír formájában a felesleg. Plusz én beiktatnék még heti 2-3 kardió edzést is mindenképp! Még hatékonyabb lehetsz, ha szénhidrátot csak edzésnapokon viszel be, pihenőnapon a húsokhoz zöldséget, salátákat fogyasztasz, nem rizst/tésztát. Ja, és a krumplit felejtsd el egy időre!
2012. aug. 11. 19:29
 9/12 anonim ***** válasza:
szedd a lábad a futópadon
2012. aug. 11. 19:51
 10/12 anonim ***** válasza:
szegyé hangyát
2012. aug. 14. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!