Szerintetek 1 15 éves gyereknek a növekedését befolyásolja a fehérje?
Figyelt kérdés
.2012. aug. 4. 19:48
11/15 anonim válasza:
Amúgy nem kell leszólni a 100% wpp-t, mert elég jó és emellett szerintem az a legfinomabb és ha van rá pénze akkor mért ne igya a legfinomabbat?
(Én is ezt teszem.)
12/15 anonim válasza:
engem személyszerint nem az íz érdekel hanem hogy mit tartalmaz
13/15 anonim válasza:
Csak az az érdekes, hogy minden tinédzser gyerek ezt használja, és nem tartom valószínűnek, hogy a piac átnyálazása és a költséghatékonyság felmérése után döntött e mellett...
14/15 anonim válasza:
Hát igen az valószínübb, hogy az első amit megtaláltak az ez, és meg is vették. Ettől függetlenül viszont jó és csak magamat tudom ismételni, ha van rá pénz, mért ne?
15/15 anonim válasza:
A termékkel semmi gond, és ha van pénz, lehet venni, de vajon valóban van-e? (: Lehet a drága szülők épphogy tudják ezt fizetni, tán nem örülnének ők is, ha a gyerekük okosabban osztja be a pénzét? (írnám, hogy költséghatékony, de azt már írtam)
Na, nem tudom így elmagyarázni, írok kérdést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!