Mi a véleményetek erről? (testépítés)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olvastam a sárga kapszulában a testkompozíció változtatásról. Én így edzek: heti 3 súlyzós + heti 3 aerob (szobabicaj). Mit gondoltok megéri így edzeni? Természetesen a táplálkozás rendben van.2012. aug. 4. 19:19
1/8 anonim válasza:
Megéri így edzeni, de a kaján is sok múlik. Mi az, hogy rendben van? Számolod és méred a mennyiséget és megfelelő alapanyagokból?:)
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ:D igen mérem és számolom apám nagy bosszúságára, de hát ez vele jár:)
2012. aug. 4. 19:34
3/8 anonim válasza:
Igen, bár én nem nagyon hiszek abban, hogy naturálban csökkenő zsírszázalék mellett izomépítés legyen. Nekem jobban bejött egy moderált tömegnövelés, amikor határon van a ch, hogy ne jöjjön fel sok zsír. Így diétakor nem kell sok zsírt leadni, kevesebb lehet az izomvesztés is.
4/8 A kérdező kommentje:
aha értem. a "határon van a ch" alatt azt érted, hogy pont 4×tskg? amúgy azért aerobozok mert nem bírok magammal olyan "mozgásb.zi" vagyok:D ja és mégegy kérdés ha nem bánod: a szőlőcukrot te hogyan eszed? (nem olyan bolti van nekem hanem por)
2012. aug. 4. 19:44
5/8 anonim válasza:
Nincs kőbevésve, hogy 4*tskg, ez mindenkinél más, saját magadnál is ki kell tapasztalnod, hogy mennyi ch-t kell bevinned ahhoz, hogy nőj, de ne zsírosodj nagyon.
Szőlőcukrot csak és kizárólag edzés után ajánlott fogyasztani egy fehérjeturmix-szal összekeverve, mennyiségileg pedig a testsúlyod fele legyen max.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. aug. 4. 19:52
7/8 anonim válasza:
Igen, kb úgy értem, de ez mindenkinél más mennyiség. Van aki tud tömegelni 4g*ttkg-al, másnak meg 6 fölé kell menni.
Szőlőcukrot csak edzés után kell enni, ilyenkor mehet a proteinhez 40-50g (nekem néha vitargo vagy maltodextrin megy). Más időpontban ne egyél cukrokat.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is Montez a válaszokat:)
2012. aug. 4. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!