Testépítés az USA-ban?
Figyelt kérdés
2012. aug. 2. 11:44
1/7 anonim válasza:
Magyarországon is ugyanazok a gépek vannak,a táp. kiegészítők usa-ból jönnek.
2/7 anonim válasza:
Mi a kérdés ezen belül? Mit szeretnél tudni?
3/7 anonim válasza:
Persze, ott is vannak testépítők, meg konditermek, de a kérdést énsem értem. :)
4/7 A kérdező kommentje:
bocsi csak siettem, az lett volna, hogy a versenyek milyenek, ott olcsóbban ki lehet-e jönni a testépítésből és ott a többi testépítő milyen
2012. aug. 2. 14:07
5/7 anonim válasza:
Annyiban nem különbözik, hogy az amatőr versenyekre neked kell összerakni a lóvét, mint ahogy itt Magyarországon is.
Nem fog az USA-ban sem szponzorálni senki, míg meg nem nyersz versenyeket. Addig pedig meg kell élni valamiből, tehát jó melóhelyet kell találni. A befutott profik már jól keresnek egy Mr Olympia-n vagy más nagyobb versenyen (van szponzor is), de ahhoz profi kártyát kell szerezni. Csak Tóth Daninak van jelenleg az aktív testépítők közül kártyája a magyarok közül is. A profik még szoktak vállalni vendégpózolást is, hogy pénzt keressenek, de általában van mellette vállalkozásuk is, tápkiegbolt vagy edzőtermet üzemeltetnek, stb.
6/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi
2012. aug. 2. 18:05
7/7 anonim válasza:
Annyiban különbözik, hogy ott még többen próbálkoznak elérni a csúcsra. A körülmnények ugyan azok lehetnek. Edzőtermek felszereltsége, tápkiegek idehaza is mind adottak. Itt is ott is nagy szerencse is szükséges ahhoz, hogy felfedezzenek, és pénzügyileg nagyon jól élhess belőle. Lásd Steve Nama-tot aki már jó pár éve kivándorolt szerencsét próbálni, de nem sokat hallani róla, pedig itthon nagyon sok versenyen részt vett, szponzorálták, stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!