Csombor kérdése:
Fekvenyómó teljesítményemet szeretném növelni, de nagyon fáradékony az izmom, amiket eddig találtam neten egyiket se tudtam kivitelezni 45kg tudok nyomni 8 at de másodikra már csak 5 megy? Tudnátok javasolni valamit?
Figyelt kérdés
1 éve test építek de fekve nyomni eddig alig nyomtam ,bicepszezni 37kg szoktam 2 kézzel 6X10 et2012. aug. 1. 21:49
1/12 anonim válasza:
Mennyivel guggolsz vagy lábtolsz?
2/12 anonim válasza:
Azért 1 év alatt ez nem túl sok, hogy még 45kg-val sem tudsz szériázni.
3/12 A kérdező kommentje:
gugolni 50kg szoktam 10 et
2012. aug. 1. 21:52
4/12 A kérdező kommentje:
csak mellre vagyok gyenge de arra nagyon
2012. aug. 1. 21:53
5/12 anonim válasza:
Esetleg nem magas vékony alkatú vagy?
6/12 A kérdező kommentje:
185 cm 90kg
2012. aug. 1. 21:56
7/12 anonim válasza:
Hát annyira akkor nem :D Csak mert az ilyen alkatúak állítólag gyengébbek mellre, mint az átlag. Velem is ez van.
8/12 A kérdező kommentje:
de milyen szériában edzek hogy fejlőgyek
2012. aug. 1. 22:00
9/12 anonim válasza:
Egyik héten sima 3*8-as sorozatok legyenek, a másik héten pedig piramisban menj le 5 ismétlésig is nagyobb súllyal.
10/12 anonim válasza:
Azt mondd meg ember, hogy mit eszel és hogyan?
Azt is írod, hogy eddig nem nyomtál fekve, hát akkor most már ne hagyd abba. Minden edzésen emelj 1 kg-ot, és ne érdekeljen, mennyi ismétlés megy. Ha már csak 3-4 megy, akkor a következő edzésen kezdd újra az egészet 10 kilóval könnyebb súllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!