Biztos idióta kérdés, de miért vagyok képtelen normálisan kivitelezni a hasizomerősítő gyakorlatokat?
Már előre félek elkezdeni, mert tuti sírás lesz a vége:S
Tök ciki, nem találkoztam még ilyen problémával, de egyszerűen nem tudok normálisan hasizmot erősíteni. ha elkezdem csinálni, mindenem fáj - nyakam, derekam -, csak a hasizom nem. Tudom: nem szabad a fejet feszegetni, a derekat le kell szorítani, és a MELLKAST emelni. De nekem nem megy:S:S A mellkasomat nem tudom normálisan megemelni, és mindig a fejemet húzogatom. Totálisan gáz:( Újabban már nem is csinálok inkább hasizomerősítőket, mert egyrészt így semmi értelme, másrészt meg csak rosszul érzem magam a bénaságom miatt.
csinálj rövid felülést. az kegyetlenül nagy izom lázat eredményez de csak a has felső részén.
lefekszel a földre hajlított térddel a derekad a földre szorítod és a kezeiddel keresztben a vállad fogod, ha jól csinálod 20-30 felülésnél már igen kellemetlen lesz a bora és szegycsont alatti részen. és sok gyakorlást ha ez megy utána a teljes is menni fog. ha meg a hasad alsó részét szeretnéd edzeni akkor a lábemelés.
ez meg olyan hogy nyújtott lábbal leülsz a döldre és a kezeidet megtámasztod mögötted és háradölsz egy 25-30 fokot közben a lébaidat megemeled terpeszt csinálsz bezárod stb. ha nem okoz gondot akkor egyre kevesebbet dösz hátra és egyre inkább a derekad mellé helyezed a kezeidet ha már úgy is megy hogy a kezedid a derekad mellt van és a spicced a szemed előtt van akkor az profi :)
gyakorlás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!