Miért csak feszítve látszik az izmom?
Figyelt kérdés
Fél éve edzek saját súlyos és súlyzós edzéseket csinálok és persze kicsit látszik az izom de nem annyira. De a befeszítem akkor állatira látszik mintha pár éve csinálnám a karom pl: alap állapotban 37 cm de feszítve 44 nem értem miért látszik akkor annyira. ugyan ezek mell és hátra is igazak feszítve képen mintha nem is én lennék...2012. júl. 6. 10:37
1/5 anonim válasza:
44-es kar nem lehet 37-es lazán sem. Több lesz az szerintem.
Nyilván izmosabbnak látszik mindenki feszítve.
2/5 anonim válasza:
Kíváncsi lennék én arra a 44-es karra fél évnyi edzéssel..
3/5 anonim válasza:
AZért mert most kezdted,esetleg zsíros vagy.Lehet 44-es karod,bár ez sok mindentől függ.Ha 2 méteres,140 kilós vagy,akkor ok. :)
4/5 anonim válasza:
De olyan nincs, hogy 7 centit nő befeszítve. Ez kamu.
5/5 anonim válasza:
Olyan tényleg nincs szerintem sem.Max 1-2 centire gondolok,hogy különbség lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!