Nem jó a szálkásító diétád szerintem és kellene még heti min. 3-4 aerob edzés is. Hasizomgyakorlatokkal nem megy le a zsír.
Egyébként heti 3 hasedzés elég: hasprés, lábemelés.
2012. jún. 24. 11:49
2/7 anonim válasza:
mert zsir van rajta és túl edzed először tömegelj azután szálkásíts hogy vastagodjon az izom
2012. jún. 24. 11:51
3/7 anonim válasza:
A haspréssel nem mész sokra, még ha súllyal végzed is, rövid úton húzódik össze az izom, nem hatékony. Másfelől valóban, azzal nem égetsz különösebben zsírt, helyi zsírégetés pedig ugye nem létezik. Végezz intervallumos kardiót, és ha szívesen szánsz rá időt, aerob edzést is! Továbbá szerintem sem jó a diétád, és elég gyanús, hogy a bicepsz stb. fejlődik, miközben elvileg szálkásítasz.
2012. jún. 24. 13:07
4/7 anonim válasza:
Szabályosan 2000 hasprést biztos nem csinálhatsz meg.
A minőségre menj a mennyiség helyett. 15 perc alatt kész a hasizom edzés és nem is kell minden nap.
És lehet a diétád sem jó.
2012. jún. 24. 13:12
5/7 anonim válasza:
Ráadásul nem is edzed elég keményen, ha minden nap képes vagy csinálni. Egy kemény has edzés után 1-2 napig görnyedve tudtam járni csak, amikor csináltam. Edzd keményebben, heti 2x alkalommal elég lesz. Meg folytasd a szálkásító diétát, és meglesz az eredménye. 3-3,5g*tskg fehérje , 2 g*tskg ch. Hajrá!
2012. jún. 24. 13:58
6/7 anonim válasza:
szarul csinálod. én egy hasprést se csinálok, nem is szálkásítok, mégis kockás...
2012. jún. 24. 15:36
7/7 anonim válasza:
Ezt olvasd végig, és megkapod a választ!
Végre valaki leírja őszintén azt, amit csak kevesen TUDNAK!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!