Gyúráshoz izomtömeg növeléséhez a fehérje a fontosabb vagy a kreatin? Vagy esetleg van olyan amiben benne van mindkettő?
fehérje kell
kezdők egyébként is gyorsan fejlődnek pár hónapig vagy akár 1évig ezért nincs szükség kreatinra.
a táplálékkiegészítők inkább buta embereknek készülnek, akik zabálják ész nélkül az újabbnál újabb cuccokat.
a multivitamin nagyrésze pl. pénzkidobás.
nem amiatt, mert a napi javasolt minimum bevitelt tartalmazza, amely pl. C vitamin esetén ahhoz lenne elvben elég, hogy ne alakuljon ki skorbut, de a felszívódásuk is pocsék. Sokkal inkább az a baj velük, hogy az egyes nehézfémek (vas, cink) felszívódása üti egymást. A réz és a vas nem szívódik fel jól egymással együtt. Ezt még megfejelem azzal, hogy a legtöbb multiba pl. a magnézium magnézium-oxid formájában van benne, ami egy olcsó, borzalmasan felszívódó (22%) formája.
magyarán jobb mint a semmi a multi tabletta, de nagyon nem javítod vele a táplálkozásod.
a kreatin detto értelmetlen. én összesen pár hónapig szedtem még kis kezdő koromban, amikor annyira voltam olvasott, mint bármely más kezdő, és az a pici kreatin úgy hazavágta a vérképemet, hogy a vesém porzott tőle. még mindig az egekben van a kreatinin szintem, pedig már több éve naturál vagyok és csak a hús miatt lehet.
azt mondom neked a legtöbb táplálékkigézítő nemcsak, hoyg fölösleges, de nem olyan jó minőségű, mint sokan gondolnák, nem véletlen, hogy nem minősül élelmiszernek. Magyaro. senki nem nem vizsgáltatja be őket, tulajdonképpen bele is sz*rhatnék, ha megvan az engedély forgalmazhatom.
egyél inkább természetes kaját, az se mindig jobb (a csirke antibiotikummal kezelt, a tonhalban higany lehet, stb), de mindig sokkal jobban hasznosulnak, mint a mesterséges sz*rok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!