Sport1992 kérdése:
Üdv, ezzel a kreatinnal az izomerő, és az izomtömeg jelentősen fejlődni fog,1-1,5 hónapos kúra után?
2012. jún. 26. 11:17
1/7 anonim válasza:
mikor értik már meg az emberek ne a tápkiegészítőkben keressék a csodát az benne van a nevében ha nincs kaja hozzá full felesleges mellesles monohidrát jobb olcsóbb én azzal kezdeném ,de ha nem válik be toljad ezt..
2/7 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam,hogy nincs rendben a táplálkozásom, kész étrendet folytatok csak kiegészítésképp.
2012. jún. 26. 11:23
3/7 dirtboy válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
Mi a különbség a kettő között?
2012. jún. 26. 11:37
5/7 anonim válasza:
Ha amúgy az étrended teljesen rendben van és hatékony edzéstervet követsz, igen, elég jelentős lesz a hatás.
6/7 dirtboy válasza:
az egyik phosphate a másik meg monohidrát
a monohidrát olcsóbb és jobban lehet vele tölteni
7/7 anonim válasza:
a foszfát nem a legjobb választás, inkább vennék monohidrátot ha bírod, vagy ha nem (mint én) akkor mátrixot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!