Zsírégetést vagy edzést először? Vagy egyszerre?
Menjünk sorban.
8as. És ha mondjuk azt mondom h én látok magamon pocit? :/ akkor szálkásítás kell?
9es! Senki nem nevelt így, egyszerűen utálom a húst, semmilyen formában nem tudom megenni már 6-7 éves korom óta. Ez nálam nem egy hóbort, gyűlölöm, na.
10es! Nem nagyon iszom tejet, csak nyomatékosítani szerettem volna h nem az állatokkal van bajom, csak hussal. Tojás, tej nemhús, tehát simán fogyasztom. Bár azt a vegát nemértem aki azért halat eszik, mintha az nem hus lenne, de ez már már téma. :)
a fehérje bevitel miatt mondom hogy tej nem kell.
mivel kiesik a tej mert az nem jó így még kevesebb kajából kell össze hoznod majd a napi protein menyiséged ami nehéz lesz.
azok a vegák igen hülyék lehetnek,a hal is hús,legalábbis mifelénk.
Vegetáriánusként ezt olvasd át, hasznos lesz (a címtől ne ijedj meg):
Köszi a linket :) (hasznos, mivel húst enni egyáltalán nem akarok, de testet építeni igen). ez a kiegészítős dolog tökjó, mármint ha vmiben nincs meg vmi, akkor társit mellé olyat amiben van. :)
egyébként sokan vannak akik vega létükre halat, tengeri herkentyűket esznek... nálam ez kimerül ott h hús, nemcsak a színtiszta hús az, de a kolbász, párizsi, virsli, szalonna is. És lenne vki olyan kedves h privátban segítene további kérdéseim megválaszolását, ellátna tanácsokkal? :$ amolyan online személyiedzö :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!