Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gyors válasz kellene! Találtam...

Gyors válasz kellene! Találtam egy proteint, MHN 100% Whey Protein 3kg-os. Most 11.900Ft-ért meg lehetne venni. Megéri az árát? Ebben biztosan nincs szója?

Figyelt kérdés

2012. jún. 6. 06:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Nincs benne szója, veheted, megéri. Nekem most van otthon ilyen is és nincs vele gond.:)
2012. jún. 6. 06:37
 2/7 Diego105 ***** válasza:

Nincs benne szója, az általad kinézett fehérje egy tejsavófehérje koncentrátum, ennyi pénzért biztosan megéri.

(Megjegyzem ajánlom figyelmedbe a Bodybuildingbolt.hu-n található Activlab Muscle Up tejsavóját, 11 000Ft, 3,5kg)

2012. jún. 6. 09:18
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. a Muscle Up biztosan nem kell. Arról semmi info nincs, hogy miből áll.
2012. jún. 6. 09:31
 4/7 Diego105 ***** válasza:

"A Muscle up protein értékes forrású tejsavó fehérje, szükséges az izomnövekedéshez, és annak érdekében, hogy megakadályozza az izomveszteséget fogyókúra alatt. Jellemzője, hogy nagyon magas tápértékű és anabolikus aktivitást hoz, így ideális választás azok számára, akik egészséges, sportos életet élnek. A kreatin és taurin felgyorsítja az izomsejtek növekedését és megakadályozzák a katabolikus (izombontó) folyamatokat."

Nekem ebből elég egyértelmű.

2012. jún. 6. 11:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Kösz, a gyártó honlapján sincs semmi információ róla!

[link]

Kreatin minek egy proteinbe? Nem tömegelni akarok.

2012. jún. 6. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért nem árt, ha tudod, az MHN az a Musclebear utóda, azért kellett átnevezni, mert a bevizsgálásnál elbukott, nem egészen az volt a dobozokban, amit ráírtak...
2012. jún. 6. 12:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Jé ezt most hallom először. Erről van valami bizonyíték is, vagy csak hallottam valakitől?
2012. jún. 7. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!